PRODUKTER
 KAN KØBES HER!


HEKSENS HJØRNE 

Her er nogen af de løjerlige hjælpemidler og energiværktøjer vi bruger - både i vores daglige færden men også som guide, vejleder og til at styrke eller bekræfte vores intuition.


YES/NO MØNT

Spin the coin.. her er den store smukke ja/nej mønt. Spin eller flip den rundt for, at få svar på dit spørgsmål.

Pudsigt nok, stillede jeg det samme spørgsmål 4 gange i træk (Bliver det en god dag idag - "ja") og fik det samme svar retur hver gang. Da jeg stilllede et kontrast spørgsmål fik jeg det modsatte svar! (Bliver det en dårlig dag idag - "nej") ganske forunderligt

Så noget kan de her mønter


KITS

Brygge, brygge….. og værsgo'!

Jeg har mange, der går rundt i butikken og samler sammen til et "fuldt sæt" til deres magiske arbejde og ritualer. Jeg har samlet pakker med de mest anvendte produkter, der oftes er fremstillet efter gamle traditionelle familieopskrifter.
 

HEKSEN’S VÆRKTØJSKASSE


MANIFESTATIONS KIT

A new beginning" Ryd op start på det liv du ønsker dig.

"Come to me" Tiltræk det du behøver (anything) og ønsker i livet.

"Love" Ægte kærlighed er i horisonten.

"Money & succes" Bedre økonomi og velstand.

Jo mere du tror på, at noget er sandt som, at du er værdig til kærlighed/penge/succes ect. jo mere opfører du dig på den måde –som så tiltrækker mere af det, du ønsker. Nøglen til det er, at tro helt, fuldt ud, og fuldstændig på den overbevisning!

Til det indeholder dette kit magiske hjælpemidler:

Olie: fremmer og opretholder intentionen.

Manifestationslys: Indeholder incense, urter mm. Breder samme duftvirkning som olien og skærper fokus.

The: Arbejder med dig på det indre plan for, at fastholde dig i din overbevisning.

Inkl vejledning på dansk.

Alle produkter er fremstillet fra bunden efter alle kunstens regler og opskrifter. Der er til flere ganges brug (forløb).


OLIE & ELIKSIR 

Alle mine olier er fremstillet fra bunden og efter de originale retningslinjer. Det betyder også, at inden de nogensinde bliver hældt på flaske og lander i butikken har de forskellige master-olier og udtræk trukket i mindst 3-4 måneder. Intet her bliver købt færdigt og hældt på en flaske - pånær det decideret er landeukendt som ex. Irsk mos og resinudtræk fra dragebloods-bark.

Og… så husker jeg tydeligt det år min hvide salvie valgte, at trække "jeg sidder over i år" kortet.

Derfor kan der også ofte opstå lettere forskelle på duft, farve og konsistens - dog aldrig effekten.

Særligt fordi mange planter, urter, rødder og andre ingredienser er sæsonpræget, men altid har et ligeså kraftigt alternativ i en anden type ingrediens.

Det er ikke kun duften der udgør effekten i en olie, men også selve energien i ingrediensen, energien i selve brygningen og ikke mindst i fremstilleren. Er jeg fyldt op med kærlighed er det ikke lige dagen jeg brygger master-olien til et hævn formål. Er jeg træt og udkørt, holder jeg mig lige fra brygningen af energi løftende produkter.


PROSPERITY


CALM MY MIND & SOUL

DRAGONS BLOOD

COME TO ME

Lav din egen hjemmeside gratis!