Angie Buran´s 

WITCHCRAFT & MAGIC ACADEMY


Et akademi med fokus på uddannelse og læring indenfor det magiske univers. Der er workshop i besværgelser, tarotkort, astrologi, urter og meget mere. 

Derudover tilbyder akademiet en uddannelse i magi & heksekunst. Både på hold og som enkeltlærling.

Holdopstart for voksne er 3 gange om året.

Ved yderligere information kontakt venligst
mindmagic@outlook.dk.


MODULER

Alle de materialer der bliver brugt i undervisningen er med i prisen samt forplejning på undervisningsdagene.


Modul 1.

Intro og information

Modul 1 starter med at, jeg præsenterer mig og fortæller lidt om mig selv, derefter skal i præsenterer jer selv for klassen så vi kan lærer hinanden at kende. 

Heksen's historie

Gennemgang af Heksen's historie, om hvordan uskyldige kvinder skulle gennemgå diverse prøver (Vandprøven, tåreprøven, vægtprøven og stikprøven.) for at se om de var Hekse. Det er en lang og skræmmende historie. 

De 7 undere

Forklaring om og forståelse af De 7 undere der er pyrokinese, concilium, healer, divination, vitalum vitalis, descensum og åndemager. Hvilke egenskaber de har og brugen af dem.

De 4 elementer

De 4 Elementer er Jord, Luft, Vand og Ild. Jeg vil forklare deres egenskaber, retninger, herskerne de hører under, deres energier, stjernetegn mm.

Månecyklus

Månecyklus er de forskellige månefaser, jeg vil fortælle jer om deres egenskaber når man udøver magi og hvad man ellers kan bruge månens energi til.

Manifestation

I vil lære om manifestation (få ting i ønsker i livet) ved at sende ønsker/beskeder til universet så det kan blive manifesteret i det virkelig liv. Om hvad man skal sige og ikke sige.

Lyse og mørke energier

Forklaring og forståelse af lyse og mørke energier. Hvad og hvordan de bruges til i det magiske arbejde.

Træning

Til sidst i modul 1 vil vi træne alle de ting i har lært, og uddybe de emner i ikke helt har forstået eller i har spørgsmål til.Modul 2.

Zodiac

I vil lære om de forskellige stjernetegn, deres position og egenskaber...mm.

De 4 elementer

De 4 Elementer er Jord, Luft, Vand og Ild. Jeg vil forklare deres egenskaber, retninger, herskere de hører under, deres energier, stjernetegn...mm. (Fortsættelse fra modul 1)

Energier

Balancen i egne energier. lære at styrke dem, holde fast på den og bruge dem i forskellige henseender.

Urter

I vil lære om de forskellige urter og deres egenskaber og hvordan man bruger den i magi, olier, eliksir..mm

Olier

Læring om magiske olier og de forskellige egenskaber de har og hvad man bruger dem til.

Fremstilling af eliksir

I får materialer til at lave jeres egen eliksir enten i klassen eller hjemme.

 Træning

Til sidst i modul 2 vil vi træne alle de ting i har lært, og uddybe de emner i ikke helt har forstået eller i har spørgsmål til.Modul 3.

Besværgelser

I vil lære om besværgelser/spell's, hvad det er og kan bruges til.

Manifestation

I vil lære om manifestation (få ting i ønsker i livet) ved at sende ønsker/beskeder til universet så det kan blive manifesteret i det virkelig liv. Om hvad man skal sige og ikke sige. (Fortsættelse fra modul 1)

Værktøj

Læring om de værktøjer Hekse bruger til deres besværgelser/spell's

Tarot, Orakler og Englekort

I vil lære at tyde de forskellige typer af kort, og hvordan de bruges både som oplæg men også energi.

 Træning

Til sidst i modul 3 vil vi træne alle de ting i har lært, og uddybe de emner i ikke helt har forstået eller i har spørgsmål til.


Modul 4.

Åndekontakt

Åndekontakt er hvor vi kontakter ånderne, med en app, pendul eller spiritboard. Vi skal også rundt omkring og mærke energier.

Spiritboard/Quija

Spiritboard/Quija er et board med tal og bogstaver, du kan bruge det sammen med en planchette eller et pendul hvor du kontakter ånderne (I vil få et spiritboard udleveret)

Hjælpere/Guides

For at hente jeres hjælpere/Guides skal i ligge på gulvet og lytte til meditationsmusik og slappe helt af imens, jeg vil brænde noget røgelse og guide jer, det kræver fokus og koncentration.

Sjæledyrsrejse

Her skal vi igen ligge på gulvet med meditationsmusik og afslapning, i skal på rejse ude i en skov (I jeres sind) og hente jeres sjæledyr/kraftdyr, jeg vil guide jer igennem processen. Sjæledyr er jeres styrke og jeres hjælpere. 

Pendul

I vil lære om pendulet og hvad det bruges til, man kan bruge det til at få svar, kontakte ånder og enda finde ting du ikke kan finde/som du har lagt et sted og glemt hvor det er. (I vil få et pendul udleveret)

Træning

Til sidst i modul 4 vil vi træne alle de ting i har lært, og uddybe de emner i ikke helt har forstået eller i har spørgsmål til.


Modul 5.

Heksen

Her skal vi snakke om hvad for nogle Hekse der er, så som (Wicca, Paganer, Ase...osv.) og hvilken overbevisning og magi de udøver.

Alter

I skal lære om hvordan man laver et Hekse alter, der er mange måder og redskaber man kan bruge.

Evner

I har hver især nogle evner/gaver som i er født med eller har udviklet igennem livet, men også nogle i gerne vil udvikle, vi skal tale om hvad jeres evner er og hvordan i udvikler jer.

Clairvoyance

Clairvoyance er en form for psykisk evne, der ofte beskrives som evnen til at se ting, der er skjult for det normale syn såsom åndelige væsener, energier, eller begivenheder, der skal ske i fremtiden. Vi skal gå ind i en frivillig fra klassen, mærke Han's eller Hende's energier.

Synsk Session

En synsk session er en blanding af klarsyn, men også klarfølelse og klarhørelse, som er to evner, der handler om den sanselige følelse og hørelse. Vi skal gå ind i en frivillig fra klassen, mærke Han's eller Hende's energier, hvor vedkommende skal tænke på en bestemt situation i livet og så skal i se om i kan mærke og se i billeder af vedkommendes situation.

Aura

Aura er i forskellige spirituelle kredse det felt af farvede energier, som omgiver mennesker. Vi skal lære om hvad det er og se om vi kan se det på hinanden, man kan også mærke den som en varme- eller kuldefølelse, som en prikken i fingrene, som om hænderne møder modstand.

Healing

Healing er en alternativ behandlingsmetode, som udføres af en healer, der helbreder sygdomme ved hjælp af psykiske kræfter, eksempelvis overførelse af energi igennem håndspålæggelse. Vi skal lære at heale hinanden, det kræver fokus og koncentration.

Læsninger

Sjælelæsning er en dybt forbindende praksis, der giver os mulighed for at finde vores indre stemme igen, når livets støj og travlhed har overskygget vores sjæls kald. Vi skal lære at læse vores sjæl og gå på rejse inde i os selv.

Træning

Til sidst i modul 5 vil vi træne alle de ting i har lært, og uddybe de emner i ikke helt har forstået eller i har spørgsmål til.


Modul 6.

Forberedelse til graduering

I skal forberede jer til graduering, så jeg vil gennemgå alt det i har lært og besvare jeres spørgsmål hvis i har nogle, så i er godt forberedte til prøven.

Meditationsrejser

I skal lære at mediterer, hente lys og slå rødder for at få energi oppefra og nede fra jorderens kerne, det er afslappede og afstressende. 

Astralrejser

En astralrejse er en rejse i en mental krop eller skikkelse, der kan rejse frit rundt i den fysiske verden eller på de åndelige planer. I skal lære om hvordan man gør og se om i kan gøre det, jeg vil guide jer igennem det.

Energicentre

Her skal i lære om de 3 energicentre mennesket har og om de 7 chakra og hvad de gør og kan.

Skriftlig graduering

Jeg vil udlevere en prøve til jer hvor i skal svare så godt som i nu kan på de spørgsmål , jeg har skrevet i prøven. Bagefter når alle er færdige vil, jeg kigge på den og vurderer om i har bestået og så vil, vi sidde i klassen og snakke om det bagefter. Bare rolig den er ikke så svær :)

Lav din egen hjemmeside gratis!