HEKSENS UNIVERS


Butikken åbnede sine døre 31. Oktober 2019 på gågaden i Haderslev. Det var med bankende og stolt hjerte, der blev åbnet for det magiske univers. Og vi er en af de få butikker i Danmark af vores slags. Siden har vi udvidet i både sortiment, størrelse og muligheder.

En af vores nyeste tiltag er "The Witch's Cauldron Cafe" hvor du kan komme ind, bestille en kop af vores speciel fremstillede The, Kaffe eller ceremonikakao, sætte dig i cafe'en hvor der er fyldt med bøger og forskellige værktøjer til dig. Bare være dig!


Størstedelen af produktsortimentet er egen produktion, er brygget og håndlavet med den ære og respekt vores verden fortjener. Her er tale om produkter, skabt helt fra bunden efter gamle og traditionsrige familieopskrifter, derfor er der ofte også begrænset antal, da her er tale om special produkter og ikke "hyldevarer".


Samtidig tilbyder vi uddannelse og workshops i magiens navn.


Hos os finder du naturprodukter, urter, penduler, voodoo, hvid magi, mørk magi, Kort, krystaller, urter, pleje, røgelse og meget mere. Samtidig for du den rette rådgivning og vejledning omkring produkterne. Her er der rum og plads til alle - uanset hvem og hvad vi er.


Velkommen
Angie Buran

Lav din egen hjemmeside gratis!